logo

Rock am Ring ’16 zaterdag 4 juni

OAuthException: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.

 

Fotoalbum van Rock am Ring zaterdag 4 juni.
Helaas wederom een beperkt aantal foto’s door de weersomstandigheden. Het festival had een aangepast schema wat pas om 21:30 begon. Hierdoor hebben er een beperkt aantal bands opgetreden. Helaas is het festival op zondag gestopt, dus zullen er geen foto’s van de laatste dag komen.

Klik hier voor foto’s van vrijdag 3 juni

Copyright by Jos Berbee Photography.
Graag een foto op kwaliteit voor eigen gebruik? Neem dan contact op via de contact knop in het menu!

  • Share